GY.I.K.

Hogy tart nyitva a rendezvény?
Nyitvatartás: csütörtökön 16 órától éjfélig, pénteken és szombaton 14-től éjszaka fél 3-ig, vasárnap 14-től 22 óráig.

Hol tudok jegyet venni?
Debrecenben a Kölcsey Központban és a Karakter Kávézóban, országszerte az Interticket hálózat jegyirodáiban, online (kezelési költség nélkül) a fonixinfo.jegy.hu oldalon, valamint a helyszínen a jegypénztárakban.

Lehet-e utalvánnyal, kártyákkal fizetni a jegyért?
Jegyvásárláskor az alábbi fizetőeszközöket fogadjuk el a Kölcsey Központban, a Karakter Kávézóban:

 • készpénz
 • bankkártya
 • Szép kártya (OTP, K&H, MKB) szabadidő alszámla terhére
 • Ticket Culture Kultúra kártya
 • Erzsébet kártya
 • Erzsébet utalvány (Szabadidő, Kultúra, Ajándék)
 • Edenred utalvány (Ticket Culture & Sport, Top Prémium)
 • Posta Paletta Ajándék utalvány
 • Ticket Compliments Ajándék kártya

A helyszíni jegypénztárakban:

 • készpénz
 • bankkártya
 • Szép kártya (OTP, K&H, MKB) szabadidő alszámla terhére
 • Ticket Culture Kultúra kártya
 • Erzsébet kártya

Milyen jegytípusok vannak?
Két fő kategóriája van a jegytípusoknak: a felnőttek részére és a 14-18 év közöttiek részére szóló jegy. Felnőttjegy vásárlásakor minden vásárló ajándék logózott borkóstoló poharat kap ajándékba. A 14-18 év közötti vásárlók a belépőjegyet olcsóbban kapják, azonban a jegyhez nem jár pohár.
Ezenkívül kapható bérlet, valamint napijegyek, melyek adott napra szólnak.

Meddig érvényesek a jegyek?
A bérlet a rendezvény teljes időtartamára, azaz mind a négy napra érvényes, míg a napi jegyek az adott nap nyitvatartási idejében jogosítanak ki- és bejárásra.

Visszaválthatom-e a jegyemet?
Megvásárolt jegy csak abban az esetben váltható vissza, amennyiben a rendezvény a szervező által lemondásra kerül, illetve amennyiben a rendezvényt kedvezőtlen időjárás miatt nem lehet megtartani.

Otthon felejtettem a jegyemet, be tudok így is jutni?
Online vásárolt jegyed mobileszközödön bemutatva is érvényes, azonban offline vásárolt jegyed kizárólag akkor érvényes, ha nálad van.

Mégsem tudok menni, eladhatom, átadhatom másnak a jegyemet?
A megvásárolt belépőjegyek mindaddig szabadon átruházhatók, amíg az karszalagra nem lett váltva. A belépőjegy karszalagra váltásakor a szervezők személyazonosításra alkalmas igazolvány felmutatását kérhetik az életkor ellenőrzése céljából!

Gyerekeknek is kell belépőt váltani?
14 éves korig ingyenes a belépés, azonban karszalag viselése számukra is kötelező. A gyermekkarszalagra rá kell írni a gyermek nevét és a kísérő telefonos elérhetőségét. A 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú, cselekvőképes kísérővel vehetnek részt a rendezvényen.

Nem kaptam jegyet online vásárlás során, kinek írjak?
Az Interticket Kft. részére a jegy@jegy.hu e-mail címre.

Hogy juthatok ki a rendezvény területére és onnan vissza a városba?

 • Tömegközlekedéssel
  1-es villamossal a Nagyerdei körút, Gyógyfürdő és Egyetem megállóhelyektől a rendezvény bejáratai gyalog pár percre fekszenek. Bővebb információ: www.dkv.hu
  Éjszakai buszjáratok (92, 92A, 93): http://ejszaka.derke.hu/
  Pénteken és szombaton éjszakai villamosjáratot indítunk az 1-es villamosvonalán. Indulási időpontok a Nagyállomásról: 23.30, 24.00, 00.30, 01.00, 01.30, 02.00.
  Az éjszakai járatok a nappali járatokon alkalmazott normál díjszabással vehetők igénybe.
 • Személyautóval
  Parkolási lehetőség a Ködszínház alatti mélygarázsban, a Nagyerdei körúton, a Pallagi úton, a Klinika előtt és az Oláh Gábor utcán.
 • Kerékpárral
  A rendezvény mindkét bejáratánál kerékpártárolót telepítünk, ide helyezhetők el a bringák. A kerékpártárolók nem őrzöttek!

Mit nem vihetek be a rendezvény területére?

 • közbiztonságra különösen veszélyes tárgyakat (Pl.: kábítószert, pirotechnikai eszközt, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat, lőfegyvert, késeket, gázsprayt, ólmosbotot, viperát, dobócsillagot, csúzlit, stb.)
 • kerékpárt
 • alkoholos italt
 • élelmiszert vagy dohányterméket kereskedelmi mennyiségben
 • Drónt kizárólag előzetes engedéllyel szabad behozni a rendezvény területére.

Mi a helyzet a háziállatokkal?
Házi kedvencedet hozhatod, a következő feltételek együttes megléte esetén: érvényes oltási kiskönyv, egyedi azonosító (chip), póráz, nyakörv, 10 kg felett szájkosár, biléta a gazda telefonszámával. Azonban, ha mások szórakozását és testi épségét veszélyezteti, ezt felülbírálhatjuk. De mi inkább azt javasoljuk, hogy hagyd otthon, mert a zene hangos lesz, az erdő meg nagy.

Kártyával tudok fizetni? Ha nem, hol tudok esetleg pénzt kivenni?
ATM-ek a rendezvénytér közelében:

 • Debreceni Egyetem területén: OTP, Erste
 • Debreceni Klinikák főbejáratánál: OTP
 • Aquaticum Hotel bejárat: OTP

Hol tudom leadni a talált pénztárcát, egyéb tárgyakat? Hol keressem, ha az enyém tűnt el?
A talált tárgyakat kérjük, hogy a bejáratoknál lévő jegyárusító pontok munkatársainál adjátok le, eltűnt tárgyaitokról ugyanitt tudtok érdeklődni.

Van dohánybolt?
A rendezvény területén nem üzemel dohánybolt.
Dohánybolt a közelben: Dóczy József u. 14. (10-15 perc gyalog)

Van csomagmegőrző?
A Rendezvényen nincs csomag- vagy értékmegőrző.

Hova fordulhatok, ha bármilyen baleset, sérülés ér vagy egészségügyi problémám van a rendezvény során?
Az orvosi ügyelet a Nagyerdei Szabadtéri Színpad mellett található, pontos helyét a térképen is megtalálod. De nyugodtan fordulhatsz bármely kollégánkhoz, akin nyakpasszt vagy bordó pólót látsz.

Borult az ég, eső várható. Meg lesz tartva a rendezvény?
Szervező szándéka, hogy még kétséges időjárási viszonyok között is megkezdje, illetve folytassa a meghirdetett rendezvényt. Ezért javasoljuk, hogy várható kedvezőtlen időjárás esetén hozzanak magukkal meleg és vízálló öltözetet is. Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény elmaradásáról legkésőbb a rendezvény napját megelőzően 20.00 óráig a www.fonixinfo.hu és a www.boresjazz.hu honlapon közleményt adunk ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy Főnix a rendezvény megtartására készül. Főnix fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében a rendezvényt / rendezvénynapot a helyszínen is lemondja. Elmaradt rendezvény / rendezvénynap esetén a megváltott jegyek az elmaradt rendezvényt követő munkanaptól számított 5 napon belül a jegyvásárlás helyszínén válthatók vissza. Bővebb információ a rendezvény házirendjében.