Jegyinformáció

Kedves Közönségünk!

A Debreceni Virágkarnevál korábban meghirdetett, de a pandémiás helyzet kialakulása miatt előzetesen elhalasztott délelőtti felvonulására vásárolt jegyek, továbbá a Debreceni Bor- és Jazznapok eredeti időpontjára szóló bérletek és napijegyek visszaváltása 2020. július 6-tól esedékes.

A Kölcsey Központ jegypénztárában történt vásárlás esetén a vásárlónak személyesen kell kezdeményeznie a belépők visszaváltását a jegyvásárlás helyszínén a jegyek felmutatásával. A jegyek ilyen módon történő visszaváltására 2020. augusztus 1-ig biztosítunk lehetőséget.

Online jegyvásárlás esetén a jegyvásárlási rendszert üzemeltető Interticket Kft. – a szervezők kérésére – automatikusan visszaváltja a rendezvények hivatalos online jegyvásárlási felületein keresztül vásárolt belépőket. Ennek keretében az Interticket Kft. munkatársai intézkednek a jegyek visszaváltását illetően: átadják a belépők ellenértékének visszatérítéséhez szükséges adatokat a banknak, aki a vásárláskor használt bankkártyához tartozó számlaszámra 30-60 napon belül (banktól függően) visszatéríti az adott összeget. Ezen esetekben tehát nem az Interticket Kft. utalja vissza a jegyek ellenértékét, hiszen nem rendelkezik sem az ügyfél bankszámlaszámával, sem bankkártya adataival, hanem a banki partner kap utasítást a banki tranzakció „visszafordítására”. Az Interticket Kft. email tájékoztatást fog küldeni a vásárlók részére a visszatérítési folyamat indítását követően.

A Kölcsey Központtól eltérő, az Interticket Kft. hálózatába tartozó jegyirodában történt vásárlás esetén visszaváltási igényét az alábbi hivatkozásra kattintva jelezheti a vásárló:
https://www.jegy.hu/jegyirodaivisszavaltas

A jegyek ilyen módon történő visszaváltására 2020. augusztus 1-ig biztosítunk lehetőséget, a vásárlás összegének visszautalása ezt követően történik meg, banktól függően 30-60 napon belül.

Szeretettel várjuk Önöket az augusztus 15-22. között megrendezésre kerülő Debreceni Virágkarneválra, valamint az ennek keretén belül megvalósuló Debreceni Bor- és Jazznapokra! A programok ingyenesek, belépőjegy váltása nélkül látogathatók!