GY.I.K.

Hogy juthatok ki a rendezvény területére és onnan vissza a városba?

 • Tömegközlekedéssel
  1-es villamossal a Nagyerdei körút, Gyógyfürdő és Egyetem megállóhelyektől a rendezvény bejáratai gyalog pár percre fekszenek. Bővebb információ: www.dkv.hu
 • Személyautóval
  Parkolási lehetőség a Ködszínház alatti mélygarázsban, a Nagyerdei körúton, a Pallagi úton, a Klinika előtt és az Oláh Gábor utcán.
 • Kerékpárral
  A rendezvény mindkét bejáratánál kerékpártárolót telepítünk, ide helyezhetők el a bringák. A kerékpártárolók nem őrzöttek!

Mit nem vihetek be a rendezvény területére?

 • közbiztonságra különösen veszélyes tárgyakat (Pl.: kábítószert, pirotechnikai eszközt, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat, lőfegyvert, késeket, gázsprayt, ólmosbotot, viperát, dobócsillagot, csúzlit, stb.)
 • kerékpárt
 • alkoholos italt
 • élelmiszert vagy dohányterméket kereskedelmi mennyiségben
 • Drónt kizárólag előzetes engedéllyel szabad behozni a rendezvény területére.

Mi a helyzet a háziállatokkal?
Házi kedvencedet hozhatod, a következő feltételek együttes megléte esetén: érvényes oltási kiskönyv, egyedi azonosító (chip), póráz, nyakörv, 10 kg felett szájkosár, biléta a gazda telefonszámával. Ha mások szórakozását és testi épségét veszélyezteti, ezt felülbírálhatjuk!
De mi inkább azt javasoljuk, hogy hagyd otthon, mert a zene hangos lesz, az erdő meg nagy.

Kártyával tudok fizetni?
A rendezvény készpénzmentes, csak bankkártyás fizetés lehetséges.

Hol tudom leadni a talált pénztárcát, egyéb tárgyakat? Hol keressem, ha az enyém tűnt el?
A talált tárgyakat kérjük, hogy a bejáratoknál lévő jegyárusító pontok munkatársainál adjátok le, eltűnt tárgyaitokról ugyanitt tudtok érdeklődni.

Van dohánybolt?
A rendezvény területén nem üzemel dohánybolt.
Dohánybolt a közelben: Dóczy József u. 14. (10-15 perc gyalog)

Van csomagmegőrző?
A Rendezvényen nincs csomag- vagy értékmegőrző.

Hova fordulhatok, ha bármilyen baleset, sérülés ér vagy egészségügyi problémám van a rendezvény során?
Az orvosi ügyelet a Nagyerdei Szabadtéri Színpad mellett található, pontos helyét a térképen is megtalálod. De nyugodtan fordulhatsz bármely kollégánkhoz, akin nyakpasszt vagy bordó pólót látsz.

Borult az ég, eső várható. Meg lesz tartva a rendezvény?
Szervező szándéka, hogy még kétséges időjárási viszonyok között is megkezdje, illetve folytassa a meghirdetett rendezvényt. Ezért javasoljuk, hogy várható kedvezőtlen időjárás esetén hozzatok magatokkal meleg és vízálló öltözetet is. Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény elmaradásáról legkésőbb a rendezvény napját megelőzően 20.00 óráig a www.fonixinfo.hu és a www.boresjazz.hu honlapon közleményt adunk ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy Főnix a rendezvény megtartására készül. Főnix fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében a rendezvényt / rendezvénynapot a helyszínen is lemondja.