Hírek

Belépési információk

Kedves Látogatók!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Debreceni Bor- és Jazznapok rendezvényén csak az érvényes járványügyi rendelkezések betartásával lehet részt venni. A vendégeink az eseményt VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL ÉS SZEMÉLYI AZONOSSÁGOT IGAZOLÓ OKMÁNNYAL, kiskorúak esetében pedig ugyanezen dokumentumokkal rendelkező kísérővel látogathatják. TERMÉSZETESEN A DIGITÁLIS VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYT IS ELFOGADJUK, A SZEMÉLYI AZONOSSÁGOT IGAZOLÓ OKMÁNNYAL EGYÜTT. A belépéskor mindkét igazolvány meglétét ellenőriznünk kell, így kérjük, a gördülékenyebb beengedés érdekében készítsék elő ezeket. Sajnos, ha bármely okból kifolyólag nem tudják felmutatni az említett beengedéshez szükséges dokumentumokat, nem áll módunkban beengedni Önöket.

A Tisztelt Látogatóink figyelmét felhívjuk arra a tényre, hogy a védettségi igazolvány birtoklása nem feltétlenül jelent védettséget is (a teljes védettség csak a második védőoltás után alakul ki), ezért közös felelősségünk a már jól ismert intézkedések betartásával odafigyelni mások egészségére. Ugyanakkor szabadtéren a maszkviselés és a távolságtartás már nem kötelező, csak ajánlott.

Jegyvásárlásra az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre:

https://boresjazz.jegy.hu

Vásárolja meg bérletét kényelmesen otthonról, kezelési költség nélkül a https://boresjazz.jegy.hu felületen keresztül! Az online megvásárolt belépőjegyeket már nem szükséges kinyomtatni, elegendő telefonon bemutatni a belépéskor.

Kölcsey Központ
H-4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.

Nyitvatartás:
hétfő-péntek: 9.00-18.00
ebédidő: 13.15-14.00

Tourinform iroda
H-4024 Debrecen, Piac u. 20.

Nyitvatartás:
hétfő-péntek 9.00-17.00
szombat 9.00-13.00

Az Debreceni Bor- és Jazznapokról és további jegyvásárlási feltételekről honlapunkon https://boresjazz.hu vagy a recepcio@fonixinfo.hu e-mail címen érdeklődhet.

Köszönettel,

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.