Fellépők A-Z

Koós-Hutás Áron E.T. Project

Bridge színpad

Napjaink egyik legkeresettebb fiatal trombitása 2008-ban megnyerte a Tomsits Rudolf Jazz Trombita Tehetségkutató Versenyét. Koós-Hutás Áron neve sokak számára már más produkciókból is ismerős lehet: játszott a Budapest Jazz Orchestrában, a világszerte turnézó Djabe jazz-world együttesben, az underground körökben ismert Pannonia Allstars Ska Orchestraban, de a balkán zenét játszó Guca Partyzans Brass Bandben is.

A legismertebb magyar előadók mellett (Charlie, Presser, Illés zenekar, Caramel, Tóth Vera, Király Viktor…) az évek során lehetősége volt már több, nemzetközileg is ismert művésszel dolgozni (Brian Culbertsont, Erik Truffazt, Steve Hackettet, Gulli Briemet, Joe Lovanot, Joan Faulknert…)

Koós-Hutás Áront 2015-ben az év jazztrombitásának választotta a JazzMa.hu közönsége, ugyanebben az évben saját zenekarának, az E.T. Projectnek az első lemezén megjelent Milk and Honey című daluk. Áron elnyerte a Jazzy Dalverseny legjobb szólista díját, lemezét a világhírű Kenny Garrett Quintet előtt mutathatta be a közönségnek. Csapatuk 2017 májusában a németországi Gronau JazzFest nagyszínpadán a világhírű Till Brönner előtt mutatkozhatott be az európai nagyközönségnek. Szólistaként azóta meghívást kapott a világhírű Mezzoforte zenekar több koncertjére is.

2015 óta a project új, tehetséges tagokkal is bővült: a fiatal, tehetséges énekesnő, Kovács Réka személye és hangja egy új színfolt a project életében, mint ahogy Tálas Áron és Fonay Tibor profizmusa, zeneisége és játéka is újabb lendületet hoz. A produkció régi nagyszerű zenészei, mint Zeek, Oláh Gábor és Zana Zoltán a biztos alapot jelentik.

Zenekar tagjai:
Koós-Hutás Áron – trombita, szárnykürt
Kovács Réka – ének
Zeek – rap, vokál
Zana Zoltán – EWI, tenorszaxofon
Tálas Áron – billentyűs hangszerek, vocoder
Fonay Tibor – basszusgitár
Oláh Gábor – dob

1 2 3 4 5 6