Fellépők A-Z

Tóth Ilona Csilla – Abuczki Norbert – Zádor Tamás

Első nap •
16:00 - 17:00
Stég színpad

A történet itt Debrecenben, a Rocksuliban kezdődött sok-sok éve, majd mindenkinek másfelé kanyarodott az útja. Tamás tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-tanszakán folytatta, majd a Hágai Királyi Konzervatóriumban fejezte be, ahol tanári mesterdiplomát is szerzett. Session zenészként különböző és zeneileg változatos formációkban vett részt a magyar könnyűzenei élet színterein. 2011 óta folyamatosan foglalkozik tanítással is – pár éve itthon, Debrecenben is.

Norbert is a zene mellett döntött, a könnyű-, után egy időre a klasszikus zene került fókuszba: pár évig Antwerpenben tanult, majd hazatérve a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán szerzett klasszikus gitárművész diplomát. 

Csilla eközben maradt Debrecenben a Rocksuli tanáraként és az elmúlt évtizedek alatt igyekezett minél több tapasztalatot szerezni amennyi zenekarban és stílusban lehetséges a fővárosban és itthon egyaránt.

Annak örömére, hogy jelenleg mindenki egy városban tartózkodik, került összeállításra a műsor, amelyben a jazz és a blues dominál, és ahol a fiúk bravúros gitárjátékát egy lágyabb tónusú női hang egészíti ki. Így muzsikál a fesztivál „legnagyobb duója”.

A zenekar tagjai: Abuczki Norbert – gitár, Tóth Ilona Csilla – ének, Zádor Tamás – gitár

További fellépők:

1 2 3 5