Borászatok

DVSC Kézilabda | Sike Tamás

A DVSC borait Sike Tamás termelte és palackozta, kinek borászata 27 hektárnyi területen gazdálkodik. 4 különböző fajta DVSC bor vásárolható meg a szurkolói üzletekben:

Valami Fehér (Sauvignon Blanc 2021): 2,5 hónapig tartályban érlelve. Telt, fehér virágokra emlékeztető illat, ízében egres és bodza. Valahol az ó- és az újvilági sauvignon blanc stílus között.

Valami Piros-Fehér (Pinot Noir Rose 2021): Az egerszóláti Szarvas-dűlő terméséből készült kíméletes feldolgozást követően, reduktív technológiával ez a bort. A pincészet rosé borainak stílusát a vastagabb, kerekebb rosé borok jellemzik, amelyet szőlőt teljes érésben való szüretelésével érjük el. Friss piros gyümölcsök és szamóca érződnek benne. Finom savszerkezetének köszönhetően ízben friss és jól fogyasztható.

Szilas (Egri Cuvée 2020): Egy legenda hagyott itt minket ez év januárjában; Csollány Szilveszter Olimpiai-, Világ- és Európabajnok tornászunk, barátom és egyben keresztfiam is. Régi vágya volt, hogy legyen egy saját bora. Most megszületett, melyet a kedvenc boraiból házasítottunk. Ha eljutott hozzád ez a különleges házasítás, igyál egy kortyot az emlékére. „Semmi baj, megyünk tovább!” – Szilas

Valami Piros

Tramini

További borászatok: