Felső-Magyarország – Lajos-Király Manufaktúra (Eger)
Eger mellett, Verpeléten élünk és gazdálkodunk. Saját ribizli ültetvényeinken bio gazdálkodást folytatunk, az itt termett gyümölcsből készítjük termékeinket. A fekete és a pirosribizli borainkból egyaránt kiváló frissítő fröccskoktélt készítünk, a szóda mellett jég, narancs, menta és ribizlifürt kerül a poharakba. Különlegességeket is készítünk, mint például a hordóban érlelt feketeribizli bor vagy a ribizlivelőből készített feketeribizli pálinka. Alkoholt nem fogyasztó vendégeink részére feketeribizli szörpöt készítünk. Feketeribizli borunk héjon erjesztve kézi csömöszöléssel készül a szín és illatanyagok maximális kinyerése érdekében. Testes, markáns bor. Illatában a feketeribizli mellett érett vagy aszalt meggy lelhető fel. Színe letisztult, mély rubint. Íze könnyen értelmezhető, kiválóan hozza a gyümölcsre jellemző enyhén fanyar, de nem tolakodó ízélményt. A sav tökéletes harmóniát alkot a maradék cukorral és alkohollal. Kiváló koktél alapanyag.