Tokaj – Sajgó Pincészet (Olaszliszka)
Modern üzemi körülmények között,reduktív technológia használatával, a saját magam által termelt szőlőfajta egyediségét hordozó karakteres jegyeket igyekszem hangsúlyozni a borban.
Az első elgondolás a lendületes, fiatal, gyümölcsös borok elkészítése volt, melykésőbb a palettánk bővítése céljából testesebb, mélyebb elemeket hordozóborokkal kiegészítésre került. Szívesen alkalmazom a blendelést, ahol a savakés cukrok játékával nyerem el a végső ízvilágot. Boraink elegáns kiszerelésben, egyedileg tervezett címkével lettek megálmodva. 2013 óta készítek önállóan saját borokat. 9 tagból álló borpalettánk saját intuícióimalapján készült. Komoly szakmai berkekben is megmérettettük magunkat, ahol szép eredményeket értünk el.
Az első elgondolás a lendületes, fiatal, gyümölcsös borok elkészítése volt, melykésőbb a palettánk bővítése céljából testesebb, mélyebb elemeket hordozóborokkal kiegészítésre került. Szívesen alkalmazom a blendelést, ahol a savakés cukrok játékával nyerem el a végső ízvilágot. Boraink elegáns kiszerelésben, egyedileg tervezett címkével lettek megálmodva. 2013 óta készítek önállóan saját borokat. 9 tagból álló borpalettánk saját intuícióimalapján készült. Komoly szakmai berkekben is megmérettettük magunkat, ahol szép eredményeket értünk el.