Fellépők A-Z

InFusion Trio

Harmadik nap •
00:15 - 01:15
Synergy színpad

Egyéni hangzás, rendhagyó hangszerelés és a világon egyedülálló technikai megvalósítás. Ez jellemzi az InFusion Triót, amely egy 2011 decemberében alakult formáció, melynek tagjai mind képzett zenészek, akik a komoly- és a könnyűzene terén egyformán jártasak. A zenekar különlegességét egyrészt a hangszerválasztás is meghatározza. Elektromos hegedű, elektromos cselló, basszusgitár és elektromos dob, melyek mindegyike effektpedálokon keresztül egy különleges hangzásképet ad. A másik meghatározó innováció a looper pedálok alkalmazása, melyekkel valós időben, a színpadon képesek rögzíteni a lejátszott anyagot és visszajátszani azt, ezzel a három zenész egy számon belül meg tudja sokszorozni önmagát, így igazán telt hangzást hoznak létre előre rögzített felvételek használata nélkül. Egyedülálló koncertélményt nyújt ahogy a hallgató nyomon követheti a Loop-ok építkezését és a zenekar virtuóz, könnyed játékát. 

Második nagylemezük, a Stardust 2018. április 1-jén jelent meg. A lemezbemutató koncertet a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül az Uránia Filmszínházban tartották meg telt ház előtt. A zenekar fő profilja, saját szerzeményeken kívül, híres topslágerek átdolgozása, valamint klasszikus zenei és népzenei motívumok újragondolása. Olyan előadók dalait hallhatjuk új köntösben, mint a Maroon5, Calvin Harris, John Newman, Depeche Mode, Michael Jackson vagy épp a Daft Punk. 

2015-ben a „Das Supertalent show“-ban és a „Hungary’s Got Talent”-ben is aranygombbal egyenes ágon jutottak a döntőbe. Több külföldi fellépés mellett a thaiföldi Big Mountain Festival-on első európai előadóként két koncertet is adott a formáció. 2016-ban az InFusion Trió képviselte Magyarországot zeneileg a Riói olimpián, a Magyar házban. 3 héten keresztül minden nap koncertet adott a zenekar, közel 20.000 embernek. 

Harmadik lemezükön, amely 2020 áprilisában jelent meg Cross The Over címmel, a legnagyobb magyar zeneszerzők műveit (Bartók Béla, Kodály Zoltán, Liszt Ferenc, Kálmán Imre) gondolták újra és formálták át a saját hangzásvilágukra.

A zenekar tagjai: Farkas Izsák, Simkó-Várnagy Mihály, Weisz Nándor

További fellépők:

Első nap •
17:00 - 18:00
Synergy színpad
1 2 3 5