Fellépők A-Z

Nunki Bay Starship

Synergy színpad

Pop – funk – soul tengely körül keringő pszichedelikus felhangok, elektronikával tűzdelt hangszerelés, némi jazzel és hip-hoppal fűszerezve. A magukat multidimensional brain-pop jelzővel meghatározó kvartett 2017 tavaszán debütált élőben.

2018 októberében elkészült az első videóklip a Fallin’ Free című dalhoz, mely előfutára volt az egy hónappal később megjelenő Magnetic Resonance Imagination címen bemutatkozó kislemeznek. Az EP koronája a stop motion technikával készült videóklip, a magányos űrhajós történetét elmesélő MRI. Alig fél évvel később, 2019 tavaszán mindezt követte az első nagylemez, a Sigma Sagittarii.

Az LP anyagával már több különböző színpadon megajándékozták a közönséget, és mindenhol szerető fülekre találtak. Így jutottak el az Akvárium Klubba Antonia Vai
előzenekaraként, de játszottak a 30Y és az Anomalie Live Band előtt is.
Zenéltek már különböző fesztiválokon, úgy mint a Kolorádó vagy a Waldorfeszt, idén pedig meghívást kaptak többek között a Campus Fesztiválra, a Művészetek Völgyére, a Paloznaki Jazzpiknikre és a tematikus Ubikeklektikre.

Zenekar tagjai:
Tóth Dorothy – ének, hegedű
Várnai Szilvia – billentyű, vokál
Pesti Mátyás – basszusgitár
Huszár Ákos – dob, vokál

Első nap •
17:00 - 18:00
Synergy színpad
1 2 3 5