Borászatok

Magna Pálinka

2010-ben alapítottuk cégünket azzal a határozott céllal, hogy a magyar pálinka-és likőrpiacra egy új, innovatív és fiatalos lendületet hozzunk megtartva a pálinkakészítés évszázados hagyományait:

Főzdénk fatüzelésű, teljes egészében vörösrézből készült lepárló berendezésekkel rendelkezik,az étkezési minőségű gyümölcsök feldolgozásától a késztermék palackozásáig minden manufaktúrális rendszerben működik. Célunk,hogy a kiváló minőségű hazai gyümölcsök páratlan íz- és aromavilágát maximálisan megőrizve olyan terméket állítsunk elő,amit elfogyasztva elégedetten mondhatjuk: Kérek még egyet!

Innováció: Nagyjából 100 féle pálinkánk van jelen a piacon,likőrjeink között megdöbbentően új ízeket fedezhetünk fel,többek között az egész világon egyedülálló,általunk kifejlesztett MÁCUM MÁKLIKŐR- t,mellyel számos nemzetközi elismerést szereztünk: SIAL Shanghai , SIAL Montreal , Kanadai díj , Amsterdam. Fiatalos lendület :az ország minden pontján megtalálható üzletkötőink és a központunk is a lehető legrövidebb időn belül reagál a piac új kihívásaira,vásárlói igényekre és Tisztelt Fogyasztóink kérdéseire.

További borászatok: